Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en halvt bortglömd dröm


långsamt slocknar ögonen,
medvetandet befinner sig
mellan dröm och dvala

vindens viskande ord
tillhör en man jag mötte
i en halvt bortglömd dröm

andas djupt, blundar, andas och blundar,

tills jag
tyst och tom vaknar
och vindens tanke
förblir till hemlighet




Fri vers av Roula O
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 23:28



Bookmark and Share


  Maria T
Fin tolkning mellan dröm
och vakenhet
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O