Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elementens dragningskraft

Vågornas stänk når klippornas höjd,
lämnar kvar skummet, då kraften åter
söker sig mot horisonten då kulmen ebbar ut.

Under klipporna formas stenarna släta,
då erosionen skapar naturens pussel.
Havsbottnens rika nyanser speglar livet
under ytan.

Strålarna formar sandstrandens mjuka korn,
bränner fötterna då kontakt skapas.
Djupa avtryck försvinner då sandens kraft
åter tar sin ursprungliga form.




Fri vers av Filosofen2
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-24 16:58



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ljuvligt vacker ...
2011-05-01

  Linda CH VIP
Fint, lite drömskt och vackert!
2011-04-25

  Janne
Mycket bra
skrivit vilka
fina bilder jag
får när jag läser dina
ord ,du har så bra
bildspråk här,inlevelserika
delar du med dig av tack
för läsning min vän...
2011-04-25

    ej medlem längre
Bra...vackert beskrivet!
2011-04-25

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket vackert. Sen tillkommer ju solglittret.
2011-04-25

    AA VIP
Vacker och fin stämning i denna text. // AA
2011-04-24

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Tycker om den meditativa stämning jag tycker dikten förmedlar
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2