Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå forever

Hon andas tungt
och inhalerar astmaspray

Hinkvis skulle jag tro

Sen lånar hon ut det
till en kille som tror att han blir hög

Jag ska nog gå nu
det luktar bara blod här ändå
och en svag doft av urin

den borde vara förbjuden
och jag som knappt var bjuden

Sen är det först dagen efter
deras jävla fester

som
jag kan säga

Vad i helvete gjorde du där?

och varför kom jag för din skull
när jag går hem för min egen

Nej, hejdå forever!




Fri vers av Hannah Norman
Läst 482 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-24 17:35



Bookmark and Share


  clarie. k
"Sen är det först dagen efter deras jävla fester som jag kan säga: Vad i helvete gjorde du där? och varför kom jag för din skull när jag går hem för min egen"

jävlar va klockrent. den kommer ja inte glömma i första taget
2011-04-29

  Magnus A
Been there.
Dessa upplevelser
som man vet är meningslösa
men ändå måste uppleva.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman