Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tajsahghdjbfwubwfyweqj

Min lilla dotter ville leka med tangentbordet....




Fri vers av Filosofen2
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-19 16:31



Bookmark and Share


  aol
ler, men jag lyckades tyda koden
2011-05-19

    ej medlem längre
surrealism...kanske döljer sig ett dolt meddelande i texten...
2011-05-19

  stenhur VIP
Sprakande ljud avslutas med härligt fyweqj!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2