Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om begäret var bön



Som isen om våren
ännu svart som natten
men formad av vattnet och solen
som kristall

ett liv
förenat med sin egen materia
vattnet som bär
isen

Som mitt liv
förenat med det som alltid är
livet som bär

och mitt enda begär
att smälta likt is
förenas
som vatten i vattnet




Fri vers av korpfjäder
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-24 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder