Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sjöng i koltrastens strupe


Det var så, att det inte kändes relevant längre.
Så hon tog ett rep
band det runt trädets stadigaste gren
bad bönen om välsignelse medan hon klättrade mot sitt sista fria fall

och befrielsen sjöng i koltrastens strupe




Fri vers av korpfjäder
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 21:46



Bookmark and Share


  halmstrå
du skulle bara våga
kramar om och vi ses snart!
2011-04-26

    ej medlem längre
det är värksamt hela vägen.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder