Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




I skuggan

av ett vist gammalt träd

kan jag fånga tankar

som tänkts

känslor som svävat 

i sommarvinden

se blommor vattnas

med gråtna tårar

fingrar som slingrat sig om varandra

ögon som mötts

 

I skuggan av ett vist gammalt träd

men som bevarar hemligheter

som den viskade in i mitt hjärta

jag log




Fri vers av Maiah VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-25 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trygghet
2013-07-11

  mare VIP
Fin dikt och bild..
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP