Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens sång




Så öppnade sig

himlen

att alla färgers nyanser

gnistrade och glimmade

som de inte gjort

på mycket länge


världen blev plötsligt

så vacker igen!


det var som om hon

hade sovit

en sömn så djup

som hon precis vaknat

upp från


som om det bara exploderade

av ljus och färger

när hon

slog upp sina blå ögon

denna morgon

när sädesärlorna

trippade precis utanför

fönstret

och vinden sjöng

så värmande


i skönaste april















Fri vers av Junitvillingen
Läst 483 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-25 12:06



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert ........ Så vackert.
2011-04-26

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-04-26

  Järnkatten
En fin vårvärme du förmedlar :)...
2011-04-25

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig bild och underbar text, riktig vårglädje!
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Vacker är vindens sång :)
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Vacker är vindens sång :)
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Vacker är vindens sång :)
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen