Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom de sju himlarna




Låt mig bada naken

i havet

av dina fuktiga kyssar

dina ögons våta glans

och din huds

heta svettdroppar


lyft mig till de där

höjderna

långt ovan regnbågen

och de sju himlarnas

ulliga små moln


allt du ger

och gör för mig

ska du få tusenfalt tillbaka

så älskade - kom


klä av mig med händer

och åtråfylld blick

så startar vi resan



nu











Fri vers av Junitvillingen
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-04-25 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfullt ! Ömt !
2011-04-26

  Järnkatten
Ljuvlig och sensuell text :)..
2011-04-26

  ULJO
Vilken underbar hyllning till kärleken.
2011-04-26

  stenhur VIP
sensuellt mjukt härligt!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen