Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla dessa delfiner hehe


Delfiner

Delfiner i horisonten,
Delfiner i revet,

Havets puls,
Hjärtats skulld,

Delfiner i drömmarnas blund.




Fri vers av Nannus
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus