Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmsserenad till dig

jag vill gå genom södermalm, över mariaberget med dig
när natten kippar efter luft och inte orkar mer
när gryningen vinner slaget ska jag älska dig
innan staden somnar och morgonen vaknar
ska jag ta din hand och vara med dig
precis då när stockholm håller andan
ska jag viska till dig att jag är din
och ingen är så vacker som du
när morgonen förvandlar dina ögon till de stora blå




Fri vers av Poison Ivy
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-25 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy