Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan regnet

Tystnaden mellan oss är som den innan regnet
Som håller andan och väntar tills det inte kan hålla sig längre
Jag längtar desperat efter orden som jag vet ska komma
Trots att jag vet att det som väntar efter regnet aldrig är bra

Men ibland är ett regn bara ett litet lätt sommarregn
Som sköljer bort all tvivel och river en gyllene reva i molnens grå kostym
Hon lämnar gatorna doftandes av sommar
Då blir jag glad att det regnade, lilla fågel blå




Fri vers av Poison Ivy
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-26 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy