Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesfragment...

Ögon som nålstick i mörkret,
skinande som förfalskade stjärnor i svart papp...
... fabricerade skotthål i den hårda ytan som omfamnar
som finns där, fiktivt, som ett fängelse uppbyggt av ritade stenblock.

Jag undrar var de är nu...
vad de ser...
... och vilket mörker de gör omärkbart.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-26 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen