Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ljuvligt oemotståndlig

Du förstår nog inte
hur perfekt jag försöker vara 
bara för dig

Tassa på tå
dansa mjukt över golvet
en vind, som är len och mjuk mot din kind
som smeker sig hela vägen ner i 
de rosa rökfria lungorna
som är 
vacker
osynlig
underbar

Jag vill vara färgen
som du målar dina dagar med
det röda, i havet 
de blå löven 
den gröna kärleken

Jag vill att du fyller mig
så som jag vill fylla dig

Sedan svävar vi
mot evigheten

Tillsammans




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 423 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-27 16:45



Bookmark and Share


  Janne
Så fint skrivit
bra inlevelse
i dina ord,smeker
mina sinnen behagligt
berör mig känslomässigt,
mycket bra bildspråk!
2011-05-06

  S.A.I. Steve Lando
romantiskt härlig, en känsla som bär.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer