Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte stålmannen

var stark var stark var stark var stark



och där står du och skriker att du faller
jag tar alltid emot dig

hjälper alla andras problem
men när det kommer till mig
så är jag vilsen
vilsen utav helvete

skrattar åt problemen
låtsas som att livet är vackert

pussar dig på munnen
bara för att jag vet att du blir glad då
kramar om dig och hoppas på att du ler

du fortsätter med att säga att jag är den starkaste du känner
men du känner inte mig om nätterna
för du vet
då är jag svagare än ett spindelnät


jag är inte stålmannen
och du blundar bara för sanningen




Fri vers av somomlivet
Läst 489 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-27 21:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
nej du är stålkvinnan
men behöver naturligtvis uppbackning
2012-09-10

    AA VIP
Bra beskrivet. Det finns en baksida bakom en stark yta som sårbarhet. Vem är då där och tröstar.
2011-05-19

  Anna*
Riktigt snyggt beskrivet! Applåder
2011-04-29

    vilgot hellros
bra detta!
2011-04-29

  M.A.J.R
Applåder för denna text! tack så mkt =)
2011-04-28

  storm
känner igen mej..
bra!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet