Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver aldrigaldrigaldrig längre.


De fel människorna med de rätta verktygen

Det är alltid de fel människorna,
som har de rätta verktygen för att riva mina murar.

Som barn visste jag att jag skulle ätas levande,
om jag inte lät munnen bita tillbaka.

Som tonåring visste jag att de jag älskar,
kommer att våldta mig psykiskt och fysiskt.

Som nästan vuxen vet jag ingenting,
förutom att:
Det är alltid de fel människorna,
som har de rätta verktygen för att riva mina murar.

Mina murar är inte gjorda i sten,
utan i år av spindelnät och trasliga knutar.

Det är lätt att bryta mig samman.
Det är alltid de fel människorna,
som har de rätta verktygen för att riva mig i stycken.




Fri vers av KajsaBjörk
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-28 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk