Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I all sin enkelhet.... (Eget nytaget foto)


Välkommen glada vår!




Små och söta

lyser de ikapp med

den glada aprilsolen


nyss låg det mjuka

och så vita täcket

där


men nya vindar

fick de färgglada krokusarna

att vakna upp

från sin vinterdvala

och nyfiket

kika fram


för att välkomna

den så efterlängtade


våren















Fri vers av Junitvillingen
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-04-28 15:53



Bookmark and Share


  Janne
Så sköna
rader om våren,
vacker vårbild
som passar bra
till texten
2011-05-03

    Johnjohn
Underbar...*Applåd
2011-05-03

  Järnkatten
Purr....;)...
2011-05-01

  filosofian
dina dikter är som sagor. Vackert!
2011-04-29

  Gisela Nordell
fin dikt om den efterlängtade
Våren!
2011-04-28

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Om du har planterat blåa och gula krokusar tillsammans, så borde de väl blomma till 6 juni? :)
2011-04-28

  Carola Bouvin
Ja äntligen!! fast här har vi snarare sommarvärme.
2011-04-28

  walborg
Underbart foto!!!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen