Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har längtat en tidsrymd

alldeles nyss fullt med sirlig grönska
hoppet spirade
i kapp med de gröna jag började växa
tanken att ett frö skulle slå rot
och börja blomma
men kylan sänker sig
och landskapet åter kargt

viskande löften sviks
har längtat en tidsrymd
sviktande tålamod

näsan mot rutan
bortom modets ramar
finns drömmen ruvande









Fri vers av hilen
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-28 16:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert och berörande..
2011-10-10

  reza.hb
så vackert skriven..
2011-10-10

    Max Poisé
Jo!

Du är en sån poet!
2011-10-03

    ej medlem längre
Gillar den här!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen