Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knogar

knogar betongväggar och
mitt blod, snälla över dina händer
slå mig och låt mig glömma
du är så lik någon


som borde ha gjort det för länge sen




Fri vers av Nikatta
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta