Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att det är vår men kan inte njuta av dagen idag



Vår kära vår äntligen är du här med all den växtlighet som du erbjuder.

Kan ändå inte njuta av den idag, kan inte känna den glädje som så självklar är.

Det är annat som förtar den känslan, som får mig att känna mig handlingsförlamad.

Jag skäms nästa då jag vet vilken vinter som besökt hos i år och jag borde njuta nu.

Kan ändå inte känna den vårystra glädjen, något förtar den känslan.

Jag undrar hur länge jag ska vara i denna känsla innan den ger sig iväg.

Vill känna aptiten för våren igen, möta människor som gör mig glad.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 728 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-29 15:47



Bookmark and Share


  Anna*
♥ Kanske det räcker att bara vara i våren så ger det sig själv. Att utsätta sig för solen ☼, stilla njuta och låta värmen sprida sig i kroppen. Önskar dig en kravlös, prestationslös tid framöver ♥
2011-05-12

  Lars Hedlin
Ibland står allt stilla, men efter regn så kommer alltid sol
2011-05-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet ibland stannar av
även om man har krav
vill vidare gå men då
är det bäst vila på
när det så vill då...
*****KRAM*****
****************
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld