Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ICA påse


åker pulka förbi bröddisken
ner till köttet
åker bregott till havregrynen som blandas med filmjölken
en påse med en påse med en påse med skumtomtar
sedan förbi den låånga korridoren
med godis upp till öronen
och slutligen det roliga rullbandet för att sedan bli ner slängd i denna kända ICA påse




Övriga genrer av yoyyo
Läst 663 gånger
Publicerad 2005-12-23 16:48



Bookmark and Share


    trollungen
Wiiieeeeee vilken underbar dikt! For rakt in i mitt hjärta och ledde till ett leende hela dagen.. Underbar fantasi tjejen! Älskar "åker bregott till havregrynen som blandas med filmjölken" :)
2006-09-14

  loren
håller med

du är så jäkla bra, skulle vilja veta varje tanke
du är min hjälte
och så är du så ung...
vill läsa allt du skriver :)
2006-08-05

  Therés
Ha ha ha...en tiopoängare.
eh...det finns visst max fem poäng bara, så det får bli det då
2006-03-01

  Propella
Hi hi, strålande! Vilken underbar tanke du har lekt med, och resultatet är fantastiskt.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo