Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dansens virvlar





När hud möter hud

kan det slå

sådana gnistor

att det som sedan sker

blir likt

fartfyllda quick steps

och häftiga

jitterbuggar


men det kan även

bli till en sagolik

stilla vals

i månskenet


lika vackert

och lustfyllt alltihop

mellan två


som


älskar


varandra











Fri vers av Junitvillingen
Läst 344 gånger
Publicerad 2011-04-29 23:15



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Vilken hjärtvärmande bild du målar. Nog är det så som dansen kan te sig, tänker och känner jag. Den stilla valsen uti månens sken landar väl.
2011-05-02

  Järnkatten
Allt beror på stämningen...:)...
2011-05-01

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt!
2011-04-29

    Ken Cassel
:-)
Så fint så, lilla ängel!

Kramar!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen