Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människohavet

 

ur det mångmiljardhövdade 
människohavet
höjs ropet: döm mig inte!

du känner mig inte

du vet ju inte vem jag är

visste du det
skulle jag vara dig oändligt värdefull
för det finns bara en av mig




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 550 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-01 12:22



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så underbart! Att inte hävda att man är perfekt för att ha ett värde, utan att man är unik ändå. Jättefint och mänskligt. Ärlig kommunikation. :)
2011-05-02

  Ingela Svenson VIP
Ja om man kunde se sina medmänniskor som sådana; jag citerar mig själv här; ("För säkerheten i krig gäller det att aldrig avslöja för menigheten att fienden består av medmänniskor, det riskerar att urholka stridsmoralen" )
vore freden lättare att uppnå!
2011-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Gud vet allt om alla och kan därför döma rättvist.
Objektivt sett är faktiskt alla frikända i Kristus, men alla har inte tillgodogjort sig detta genom tron.

Bibeln talar om mänskligheten som ett hav.
2011-05-01

  walborg
Ett fredsrecept!
2011-05-01

  Eva Langrath VIP
Sanningsord, vem vet vad som rymmer sig inom en annan människa
2011-05-01

  Christine Sabel
Du kan bara det där, mycket vacker och effektfull!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger