Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina frågor - är mina svar

 

alltid ska vi mötas
med orden lagda
på hyllan

minnas varenda
beröring

nakna blickar
som inte rymmer

de ord
vi inte kan beskriva

min vän
jag har älskat dig

 

alltid

 

mina ord är rosens
gröna blad

de kan aldrig beskriva
sitt ursprung

obeskrivbara

är våra outtalade möten
med endast

en tanke
ifrån

.

 

du visste
likt jag

 kärleken är
för stor

att äga

i all evighet
kommer jag älska dig
fritt

och du är mitt sorglösa
leende

min varma tröst
när kylan biter

du är för alltid fri
inom mig

och våra möten

är mina minnens
outplånliga

sigill

.





Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 337 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-01 12:56



Bookmark and Share


  Mystica
Skrivet på ett starkt och vackert sätt. Den är bokmärkt!
2011-05-05

  Lena Själsöga Keijser
jag läser många bilder i detta smycke
ett fysisktrealt möte
så kallat yttre

samt

mötet med inrevärldar
bejakelsen i sig
i dig

tack vackraste
2011-05-03

  Fredric
tjusigt sammanfogat, men titeln... ger inte svar, bara frågor...
2011-05-01

  Anna*
Snyggt! Sparar och applåderar din skicklighet
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo