Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intorkat

Vet du,
att du fortfarande gråter?



Mitt emot mig
i ett klassrum och
dina kinder är torra


men du gråter
och jag kan inte torka dina tårar




Fri vers av Nikatta
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyfan vad fint. Gud.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta