Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l\'addiction s\'il vous plait

först var jag rädd att vara för

nu är jag rädd för att inte vara tillräckligt

beroende




Övriga genrer av machelle
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-12-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

machelle