Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag ha så fel?

I en dyster historia utan ett slut,
såg jag alltid dina ögon tindra,
och med en gloria charmigt på sne.

Jag gav dig mitt allt och alla ting,
med en dåres enda önskan,
om att du lindrar min längtan,
efter en kär och gammal vän.
Men jag fick aldrig mera se,
ett leende pryda dina sköra läppar.

I en tragisk historia senare,
insåg jag i ett avdomnat tillstånd,
att dina ögon aldrig tindrat,
och att jag skapat glorian själv.

Så i ett desperat försök att hitta kärleken,
försvann mitt hopp – ut genom fönstret.




Fri vers av edey
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 21:40



Bookmark and Share


  Havre
Pricksäkert om längtan efter någon att älska.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

edey
edey