Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haha,

Jag
bryr mig inte längre
Du kan försöka
slå mig med
dina taggiga ord
rispiga händer
men jag
bryr mig inte längre

Haha!

Och du blir så
frustrerad när du ser
ser att
jag inte längre tittar åt
ditt håll
Det finns platser och
så tårfyllda personer
så mycket vackrare än
du
(För mig)

Du blev arg
Du blev arg när
jag för så längelänge sedan
sa att jag inte
litade på dina löften om
ett Vi i en evighet
Jag var ju
bara rädd för
fallet
vilket kommer
när du bryter nästa
löfteförlåt
...


Jag säger att du får mig att
må bra
(när du alltid har
gett mig ett mörker
värt att (dö för)
Mörkret som är
Du)
Om någon här ska be om ursäkt
är det
Du
Men jag orkar inte ens be
(Och allt du ser är dig själv och dina egna smärtor)


Du har slagit mig
för hårt och
för länge
jag orkar inte ens
fråga dig varför
du går

Du går

Haha

Kanske är det snarare en fråga om att
bry sig
För att
Jag kan inte bry mig längre





Fri vers av Vimmel
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 22:26



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh! Ditt språk är mitt språk. Du skriver med dina känslor, det märks. Jag gillar att du flikar in Haha. Visst känner man sig stark när man kan skratta i såna situationer?
2012-04-24

  papperstrana
man ska nog inte alltid bry sig
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel