Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musan


ridåer av fruktan
har kantat din väg
där du drevs framåt
utan mål

sviken av ett ursprung
du en gång
hyllat

men nu
med hjärta rispat
utav lögner
från lejonets omättliga
hunger

har du slutat
sjunga

ditt hjärta fick blöda
för de evigt
sörjda

när du färdades
ensam
bland de många

men snart går Chimaira 
sitt mättade öde
till mötes

eldar har besegrat
sitt syfte

det finns ingen 
som bär Chimairas
tunga mask

för evigt

för meningen
med ormens bett
och stridars brännande
eldar

är läkning

aldrig har det smakat
som när du finner

källan

när Pegasos bär
din trötta kropp
mot Helikons
dimhöljda topp

där dröjer din
orörda ande Aoide
kvar

din uppenbarelse
är Pegasos fasta vingslag
den är kärlekens största
befrielse

och när du öppnar
din mun
för att tala

kommer sång

ty den är ormens
enda 
sanna

gift

.




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 801 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-02 09:07



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Mäktigt! Tycker mycket om... och mitt i prick!
2011-08-16

  M-Lyn
Wow jag älskar det här !!!!!
2011-05-07

  Anna*
Grymt snyggt och bär djup som vidgas till tröst =0)
2011-05-07

    ADI Nehlin
underbart vackert
2011-05-03

  Lena Själsöga Keijser
Tack
2011-05-03

  lisa"puzzle"svensson
Pärlemovacker
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo