Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig bort


Glöm aldrig bort!
De som aldrig återvände
från Eden.
Som beträdde paradisets port
och ej gick mer.
Glöm aldrig bort...




Fri vers av Smålandspåg
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg