Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krona II

Du är inte värd
mer än en krona

som jag har lånat

från dig




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 1155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 17:04



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Oh my god, vilken snyting. Som en rak höger över näsan och ett hårt knä i magen.
Snyggt!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden