Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnattvisa för psyksjuk.

somna in, andas ut
nu när dagen är slut
ny morgon väntar snart
blund nu, sov så rart

i ditt huvud skapar du problemen
det är ditt fel det vet du
piller proppar vi i dig
så du är i ditt sinnes fulla bruk

stänger in dig
LÅT MIG VARA
det är för ditt bästa
SLÄPP UT MIG
du är sjuk somna in

hjälpen är din
låt oss bara i ditt huvud ta en titt
det är inget som är rätt där
du kan lika gärna dö






Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-02 22:25



Bookmark and Share


  ÄlvanUtanVingar
Oh, så så
vackert duger inte
groteskt vackert,
ja det får duga!
Applåd och borkmärkt; Check!
Dina ord väcker mig dåsiga dagssömn, <3
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan