Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skönaste dagen




Den skönaste dagen

är inte

när solen strålar

från helt

molnfri himmel


nej den skönaste dagen

är den

när solglittret

skapar sprickor

i de förut så mörka molnen

och får mitt inre

att känna lust till livet


igen











Fri vers av Junitvillingen
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-05-03 06:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra formulerat !
2011-05-03

  Eva Helene VIP
Så sant!
2011-05-03

  Anna*
Absolut helt solklart sant! Enkelt och genialiskt skrivet!
2011-05-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jättebra. Sådana väderleksrapporter vill jag ha fler av!
2011-05-03

  Peter Olausson VIP
Ja - ljuset i kontrasten mot mörkret, då kan allt förvandlas. Tack, en så positiv text!
2011-05-03

  Ninananonia VIP
Absolut vackert! :)
2011-05-03

  ULJO
Fina tankar bakom dessa vackra ord
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen