Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt beror på en sanning bortom allt


en kall vind har kommit tillbaka
fryser en ensam dag
kärleken borta

lever i vinden utanför fönstret
en tår av längtan
svar drunknar i sanningen

faller långsamt för att förstå
insikt blir ångest
känslighet vill väl

rädd för mötet med det okända
ser inget annat val
måste följa vägen i rädsla

släpper taget för riktningens skull
är det ödet som kallar
ja, så måste det vara

frågorna är många och svaren få
skatten är inte enkel att vinna
något får räcka så inte smärtan blir för stor

att växa är både skrämmande och smärtsamt
saknar smärtan för att gå vidare
en dag så ser verkligheten annorlunda ut

allt beror på en sanning bortom allt




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 522 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 08:53



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Insikt blir ångst, ibland är bra att vara insiktlös annars ångesten tar över. Våga möta de okända då kan man hitta underbara vänner. Tack.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist