Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vindarna viskar...




Vilda änders vingslag

över nakna

kroppar i sanden


strimmor av månskensglitter

dansar stilla

på hud

som av nattlig kärleksritt

blandar svettpärlor

med vattenstänk från

strandvågorna


det kan göra ont

att älska

även när kärlek

är besvarad

*

och borta vid horisonten

där solen brukar

gå upp

i tidig gryningstimma


där viskar vindarna

med ljus

innerlighet

och äkta värme


sina vackraste drömmar












Fri vers av Junitvillingen
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-05-03 13:24



Bookmark and Share


  Mystica
Bland det vackraste om kärlek jag läst. Mycket bra!
2011-05-05

  Yrre VIP
Mycket berörande, ända in till hjärteroten!
2011-05-03

  ULJO
Du skriver om kärlek och smärta på ett sätt som är få förunnat. Applåder.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen