Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

Salt
smaken av din hud
mina tårar
vår kontakt

var ytterst salt
och bitter.







(beroendeframkallande)




Fri vers av Nikatta
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-03 15:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
bitter - diktens touche!
(jag hade tagit bort sista raden)
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta