Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade storebror

Min älskade bror du ringde idag, du
bor i Noriges huvudstad.
Lycklig nu då livet leker öppnar
dörrar vi aldrig trodde fanns.

Kärlek du ber om, sann mjuk hand,
aldrig jag hört dig be om en kvinna
minsann.
Öm, mjuk, kärleksfull bara respekt
då närhet ges.

Såren från den forna tid väcker gråten
inuti.
"Varför äter minnen upp mig? Jag bara
önskar finna ro och frid".
"Timmen nu är slagen, önskan nu är
kallad. Innan du ordet sagt en kärlek du
inom dig fann."

Älskade bror, du finner din plats bland
stressens huvudstad utan sans.
Lyckan kommer, lyckan går, men alltid
du består.







Fri vers av Filosofen2
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 15:36



Bookmark and Share


  filosofian
Vilken fin text. Du borde visa honom den här :)
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2