Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla gud

Snälla Gud.

Jag har fått nog.
Demonerna.

Jag orkar inte.
Kämpa
Slåss

Jag behöver en klippa
Att luta sig mot

Jag vill le igen
Inte falskt

Jag vill ut och festa
Utan att dricka bort känslor

Jag vill känna beröring
Utan att kasta bort

Jag vet
Jag har syndat
Förnekat dig
Hundra gånger om
Jag har bokstavligen bett dig, dra åt helvete.
Du svek mig som barn
Jag svek dig som tonåring

Men snälla gud.
Jag dör nu
Fall du inte hjälper mig
Dör inombords iaf.

Hör mig, så hör jag dig.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 20:29



Bookmark and Share


  Maximillixen
Ett rop som Gud sannerligen lyssnar till och skyndar till räddning!
2011-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Han hör dig.
Det är bara Larz Gustafsson som är besvärlig.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi