Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Tidigt i morse ringde telefonen.
Tidigt i morse hann jag inte svara.
Tittade på mobilen och såg min dotters namn.
Slog numret via hennes namn.

"Mamma, jag är vaken."
"God morgon älsklingen."
"Jag sov igår när du ringde."
"Ja, jag vet att du är trött."
"Mamma, jag måste gå nu, för jag ska vara på morgonfritids om en stund."
"Ha en underbar dag på fritids och i skolan, så ringer jag i kväll."
"Mmmm, mamma du med puss."
I all hast la vi på.

Denna morgon förgylldes min dag med min dotters röst, ler än.
Lever hennes luft, andas hennes andetag ler, skrattar.

Hicka öppnar hennes tankar.
"Mamma, jag tycker inte om att hicka."
"Puss lilla älsklingen, du ger mig sånger, mitt hjärta sjunger varje dag."




Fri vers av Filosofen2
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-04 08:26



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
tänk vad härligt med sådan kärlek, våra barn fyller oss med så mycket lycka. Bra skrivet.
2011-05-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det behövs bara en liten strimma kärlek, så kan vi flyga en hel dag!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2