Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig med Storm...

Se mig, be mig
Ta mig med Storm
Våga mig, chansa mig
Vad har du att förlora
Locka mig, reta mig
Få mig att undra
Utmana mig, motkämpa mig
Få mig att le
Lek med mig, jaga mig
Göm dig och låt mig leta...

Lova mig Kanske, driv mig till vansinne
Lova mig Njutning, dra ut på det
Lova mig Kamp, lägg dig sedan...

Rör vid mig, få mig att darra
Klä av mig, få mig att brinna
Bit mig, riv mig, ät mig levande
Kampa med mig, få mig att Ryta
Brotta ner mig, tvinga mig att Spinna
Sätt tänderna i mig, slit mig i stycken
Smek mig ömsint, Upplös mig
Få mig att vilja, neka mig sedan med ett leende
Forma mig, tämj mig, få mig att Tjäna
Gör mig Frustrerad, ge mig sedan en försmak...

Kyss mig med Blicken
Lova mig Mer
Viska till mig, låt mig känna din doft
Smek mig inombords, så som ingen annan gjort
Få mig att längta, gör mig Berörd
Lova mig snart, men säg inte när
Stå för ditt Ord, om än Outtalat...

Förför mig Mentalt, och jag är Din...




Fri vers av Mystica
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-04 10:33



Bookmark and Share


  Reg
Hej Mystica!
En förträffligt träffsäker text som jag absolut gillar. Ett suveränt anslag i det första stycket. Vem kan sluta läsa där???
Gillar passionen, leken, begäret, kampen allt som gör kärleken levande. Tack
2011-05-11

  Reg
Hej Mystica!
En förträffligt träffsäker text som jag absolut gillar. Ett suveränt anslag i det första stycket. Vem kan sluta läsa där???
Gillar passionen, leken, begäret, kampen allt som gör kärleken levande. Tack
2011-05-11

  TT
...så intensiv...så brinnande...så sensuell...så jäkla bra...!!!
2011-05-10

    ej medlem längre
En spännande text med intensiv sensualism... mitt inne i en stark känsla av att vilja bryta alla spärrar... bara ta emot.. som mitt inne i en storm, som rubriken hänvisar till.
2011-05-04

    ej medlem längre
Upphetsande,bra!!!
2011-05-04

  Herr Funderare
Vardagliga ord som du har satt samman på ett starkt sätt, som gör din text väldigt vacker och passionerad.

Stark text som verkligen berör.

Tack för att du delar med dig av ditt inre!!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica