Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertårar höjer dig

Fan ta
(min kärlek till)
Dig,
dina slemmiga tårar
och hulkandena som säger
att ingen utstår
(lika mycket)
ingen genomlider
(lika mycket)

Det här



Fan ta
stegen
som för mig till ditt rum och min tröstande hand på din axel,
är det så här det känns?




Fri vers av Nikatta
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 16:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta