Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslipad diamant


en oslipad diamant

formas av livets alla färger

och smeks med en fond av känslor




Fri vers av Roula O
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-04 21:40



Bookmark and Share


  Maria T
Till slut blir den
gnistrande vacker
2011-05-15

  Lars Hedlin
Fint!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O