Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omnipresent


jag är galärslaven och
slavdrivaren på samma gång
piskan och såret på samma gång
jag är åran jag är
handen jag är stranden
båten
jag är havet




Fri vers av Prometeus
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-04 22:03



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Mmm vilken fin vaggande rytm, speciellt mot slutet då dikten liksom tonar av.
2011-05-17

  Christine Sabel
allt vill vi ha, allt
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus