Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens tid…

I en dröm, då jag tror jag är vaken.
Vandrar jag bland tusen själar.
I en skog där dunkla skuggor viskar.
Om minnen om den stora Modern.

Gudinnan fäller ut sina långa armar.
Hon släpper ut sitt mjuka hår.
Hon visar tråden som väver omkring mig.
Hur den spinner och förenar min själ med livet.

Jag är fångad i en kärleksfull famn.
Och jag känner mig så otroligt trygg.
Att vila i min Moders armar.
Gör min själ hel och fullkomlig.

Hålet i mitt bröst fylls av kärlek.
Och jag blir alldeles stum av känslan.
Jag bugar av vördnad inför Gudinnan.
Och hon tar varsamt mina händer i sina.

Där står vi medan jorden snurrar.
Medan sol och måne byter plats.
Vi står, där vi stått sen urminnes tider.
Sen vår stora Moder skapat oss.

I en dröm, då jag tror jag är vaken.
Möter jag mig själv i gryningens tid…




Fri vers av Lilitha Hex
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-05 13:15



Bookmark and Share


  Mystica
Svårt att ge kritik på något så underbart som detta, allt jag kan säga egentligen är WOW jag Älskar den! Och den är bokmärkt!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilitha Hex
Lilitha Hex