Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och ni min Brutus

Trött
På ovissheten
På att vada i bäckar av tvekan och tvivel
Det smärtar...

Trött
På att alltid vara den starke
På att försätta berg för att släcka bränder
Det tär...

Trött
På kampen
På att kämpa i medvind, sola i regn
Det sårar...

Trött
På melankolin
På att drunkna på land, andas under ytan
Det kväver...

Trött
På att styra och ställa
På att vara kejsaren, och ni min Brutus
Det dödar...




Fri vers av Mystica
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-05 13:17



Bookmark and Share


    Mimmi17
Väldigt bra formulerat, tyckte om uttrycket "sola i regn" och sista versraderna. Man känner igen sig.
2011-05-05

    ej medlem längre
Känner igen det där......
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica