Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla dig i mina armar

Du frågar mig

vad är det du menar? 

 

Jag är livrädd för att tappa självkontrollen.

Svarar jag, och kan knappt se dig i ögonen.

 

Du skriver mig

att du vill kyssa mig.

 

Men jag är livrädd för att släppa dig nära.

För tänk om jag inte förmår släppa taget?

 




Fri vers av the call
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 18:24



Bookmark and Share


  wildah
Fint och kan förstå dig! Men försök!
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

the call