Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna




Vi slog oss

mentalt blodiga

för att försöka foga samman

den så spruckna

kärleken


men hur vi än

vände och vred

på de trasiga bitarna

passade ingen ihop

med de andra


vi utbytte

tårdränkta blickar

höll ett krampaktigt tag

om varandras händer

men allt vi hade kvar

var minnena

som hörde det


förflutna


till













Fri vers av Junitvillingen
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-06 05:53



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra beskrivning av ett förhållande i upplösning.
2011-05-08

  stenhur VIP
En väldigt träffande beskrivning av ett förhållande i upplösning med motsatsförhållandet i vissheten att det måste ta slut och sorgen över att det inte håller.
2011-05-06

  Lars Hedlin
Påminnelse...
2011-05-06

  ULJO
Smärtsamma rader
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen