Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockor är inte till besvär

en liten bit av mitt inre dör igen
men jag kan offra mig igen
för att få springa på dina gröna ängar
och det fejkade leendet få en äkta känsla

för le måste jag
annars finns inget värde i min kropp
så jag ber om förlåtelse igen

och igen

och mitt inre dör igen
tills inget inre finns kvar
då kommer jag springa på dina gröna ängar
med ett leende som är kallt
trots att solen lyser varm

och du har fått din docka




Fri vers av neing
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neing
neing