Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrade i storm


Vandrade i storm
naken och utelämnad

Höll mig kvar
viljestarkt

De piskande grenarna
mot mitt ansikte

Välkomnade jag- sen
Inte då




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-06 13:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2012-11-14

  Ronny Berk
läser och begrundar, väl förda metaforer- som naturlyrik med mänsklig anknytning...
2011-12-10

  Black Bird
De säger mera än en sak ... Stark text!! Tycker om! :)
2011-05-09

    ej medlem längre
Stark erfarenhet
2011-05-06

  anits VIP
Tänkvärt och berörande
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP