Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid en motsvarande känsla


Natt blir till dag

Regn blir till sol

Frihet ger känslan

Kärleken föder kärleken

Allt skapar något annat

det är samma sida av samma mynt




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 656 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-06 20:54



Bookmark and Share


  PPQ
sant :D blev av naturliga skäl nyfiken... och jag kommer gå igenom betydligt mer a det du skrivit :D
2011-07-20

  Lars Hedlin
Ying och Yang.....
2011-05-09

  Anna*
Ja, det finns alltid en motsvarande känsla ... Applåder
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld